Με την ευκαιρία της επίσκεψης της υφυπουργού κας Μιχαηλίδου Δόμνας στην Κομοτηνή, ο φορέας μας κατέθεσε υπόψη της το παρακάτω υπόμνημα :
 
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ροδόπης ΄΄ΟΡΦΕΑΣ΄΄ λειτουργεί στην Κομοτηνή από το 1999 έως σήμερα και παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν. Οι υπηρεσίες που παρέχει αφορούν παρεμβάσεις πρόληψης των εξαρτητικών συμπεριφροών στην εκπαιδευτική κοινότητα (μαθητές και εκπαιδευτικούς), σε γονείς, σώματα ασφαλείας, φοιτητές και στην ευρύτερη κοινότητα. Παράλληλα, παρέχει υπηρεσίες ατομικής και ομαδικής συμβουλευτικής.
Με το παρόν υπόμνημα σας ζητούμε όπως συμβάλλετε στην επίλυση του ζητήματος που αφορούν στις προσλήψεις των εργαζομένων για τους οποίους έχουμε καταθέσεις σχετικές αιτήσεις στον ΟΚΑΝΑ. Ζητούμε την αντικατάσταση των εργαζομένων που έχουν αποχωρήσει από τον φορέα τα προηγούμενα χρόνια, καθώς και περισσότερες προσλήψεις στα Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων, αφού ο φόρτος εργασίας τους έχει αυξηθεί εξαιτίας της πανδημίας.
Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Ροδόπης ΄΄ΟΡΦΕΑΣ΄΄ παραμένει στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσει και δια ζώσης.
 
Για το ΔΣ,
Η Πρόεδρος,
Μουσταφά Ογλού Σιμπέλ