Το Κέντρο Πρόληψης ‘’ΟΡΦΕΑΣ΄΄ επισκέφτηκαν, στο πλαίσιο των δράσεων της ΔΕΘ, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Ν.Δ. και Βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή και ο βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Ν.Δ. και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ν.Δ. Πέτρος Σπανάκης, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π Ροδόπης Γιάννη Βεζυργιανίδη και άλλα στελέχη. Από την πλευρά του ΄΄ΟΡΦΕΑ΄΄ τους υποδέχτηκαν η πρόεδρος Μουσταφά Ογλού Σιμπέλ και ο Επιστημονικός Υπεύθυνος Δρ. Εσαγιάν Γκάρο.

Μέσα σε καλό κλίμα, η κα. Μουσταφά Ογλού και ο κ. Εσαγιάν ενημέρωσαν το κυβερνητικό κλιμάκιο για τις παρεμβάσεις πρόληψης που πραγματοποιεί ο ‘’ΟΡΦΕΑΣ’’ στην εκπαιδευτική κοινότητα, σε γονείς και στην τοπική κοινωνία. Παράλληλα, συζητήθηκαν οι εξελίξεις στον τομέα της πρόληψης των εξαρτητικών συμπεριφορών και γενικότερα στον χώρο της ψυχικής υγείας, με ιδιαίτερη έμφαση στα προβλήματα που προκύπτουν σε παιδιά και εφήβους εξαιτίας της πανδημίας.