Στο πλαίσιο της συνεργασίας του φορέα μας με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κοσμίδου και την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Σχοινά. Από την πλευρά του Κέντρου Πρόληψης ΟΡΦΕΑΣ συμμετείχαν η πρόεδρος Μουσταφά Ογλού Σιμπέλ, ο Επ. Υπεύθυνος Ψυχίατρος Δρ. Εσαγιάν Γκάρο και οι υπεύθυνοι, κοινωνική λειτουργός και ψυχολόγος, για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Κασσέρη Μαρία και Γούλα Μαρία αντιστοίχως..
Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, συζητήθηκε ο σχεδιασμός των δράσεων του φορέα μας για την τρέχουσα σχολική χρονιά και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην επιθυμία μας να συμβάλλουμε στη διεξαγωγή του νεότευκτου θεσμού των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, που αφορούν στον τομέα "Δεξιότητες Ζωής" και στις θεματικές ενότητες "Ζω καλύτερα-Ευ Ζην/α. Ψυχική και συναισθηματική υγεία, πρόληψη" και β. "Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση" και "Κοινωνική Συναίσθηση και Ευθύνη/α. Ανθρώπινα Δικαιώματα και β. Συμπερίληψη: Αλληλοσεβασμός, διαφορετικότητα". των εργαστηρίων δεξιοτήτων σε όλες τις τάξεις του δημοτικού σχολείου.
Επίσης, δηλώσαμε την πρόθεσή μας να υλοποιήσουμε και την τρέχουσα σχολική χρονιά προληπτικές παρεμβάσεις σε μαθητές μέσα στις τάξεις, σεμινάρια με εκπαιδευτικούς καθώς και ομάδες γονέων, δίνοντας έμφαση στις επιπτώσεις του Covid 19 σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.